26.1 C
Brăila
marți, 30 mai 2023
AcasăBrăilaJandarmeria: „Victima” de la Brăila avea o eşarfă roşie la gât, nu...

Jandarmeria: „Victima” de la Brăila avea o eşarfă roşie la gât, nu sânge. Ce se vede în imaginile filmate

-

Tânărul protestatar de la Brăila care apare într-un video distribuit intens pe reţelele de socializare ca fiind victimă a unui aşa-zis abuz al forţelor de ordine nu are sânge în zona capului – aşa cum se sugerează în comentarii – ci o eşarfă roşie. Jandarmeria Română a dat publicităţii o filmare din alt unghi şi o serie de precizări.
La sediul Poliţiei Municipiului Brăila a fost condus de către jandarmi un grup de 19 tineri pentru a fi sancţionaţi în urma intervenţiei jandarmilor la manifestaţiile publice avute loc pe raza municipiului. În sediul subunităţii, una dintre persoane a reclamat faptul că a avut o altercaţie cu un jandarm, solicitând să depună plângere penală. Poliţiştii s-au sesizat pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, dosarul penal urmând a fi înaintat spre competenta soluţionare a Parchetului Teritorial Militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, a transmis IPJ Brăila. Poliţiştii au precizat că tânărul care se vede întins pe jos este cel care a reclamat altercaţia, dar în sediul subunităţii nu a cerut să i se acorde îngrijiri medicale. „Nu a solicitat îngrijiri medicale, iar la plecarea din sediu s-a simţit rău, fiind preluat de o ambulanţă” au mai precizat poliţiştii.

Citeste mai mult: adev.ro/qqtqti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...